söndag, september 28, 2008

Cirkusvila

Hej alla trötta, positiva, fantastiska cirkusarbetare.  Hoppas ni alla får er välfötjänta vila nu. Tröttheten brukar sitta i ett tag efter ett sånt här race men den går över, Gu'skelov och lusten brukar komma tillbaka. Det kändes ändå lite vemodigt att lämna Örebro och alla goa människor i fredags, men så tänkte jag på att vi snart ses igen i studion och då kändes det bara mysigt vemodigt.

Vi har blivit ett samkört team, det kändes inte minst under de sista dagarna i Kumla och Hallsberg. Vägen dit har inte bara varit kantad av rosor, det vet vi, lusten och entusiasmen har också gått hand i hand med en hel del stress, förvirring och frustration. Trots det har vi hållit ångan uppe och behållit den positiva energin och inte låtit den negativa få en chans att äta sig in i filmvardagen, mellan oss och det är det otroliga med den här inspelningen, som har så små resurser. Inför fortsättningen ska vi försöka eliminera den stressen och göra funktionerna och ansvarsområdena tydligare för alla som är med. Jag återkommer om det via mailen. 

Det kan verka som om allting bara stannat av och ingenting händer, men så är det inte.Vi vilar i helgen men sedan rullar arbetet igång igen. Utrustningen är tillbaka på Ljud&Bildmedia i Stockholm men planeringsarbetet inför studioinspleningen i Kumla rullar på i "Kråkboet" på Hemmansvägen hos Hans. Redan på måndag går snickeriarbetet igång med studion. Vi planerar att spela in scenen med "högertrafikomläggningen" när Elonsson, Mauritz och Lisbutt går hem efter festen, Puttla River som jag håller på att bearbeta i manuset, plus några småbilder som fortfarande saknas. Det blir antagligen veckan efter den här som kommer nu. Vi har också några scener som ska tas under senhösten exteriört så det hela rullar på i ett stillsammare tempo fram till studioinspelningarna som ska komma igång i slutet på november eller början av december.

Under tiden kommer vi också att klippa i materialet. Just nu håller vi på att "transcodera" om de stora "AVC Intra" filerna till ett mer hanterbara filer som vi kan förredigera i. Hans arbetar också med den stora och viktiga finasieringsfrågan och med alla avtal, den ekonomiska uppföljningen mm. mm. Så Cirkusen rullar vidare om än i ett makligare tempo. Fortsätt att skriva och använda bloggen, den är viktig nu också när vi inte träffas dagligen. Som sagt jag hör av mig till var och en av er via mailen de närmaste dagarna, Håll utkik! Och vila! Ni är bäst!
 Bengt




Inga kommentarer: