torsdag, augusti 28, 2008

Hej alla cirkusarbetare!
Äntligen har jag fått igång mitt mobila internet som varit spärrat i flera dagar!? av någon outgrundlig anledning och som jag kämpat för att få igång sedan jag skrev sist. Vilket kämpagäng ni är, jag blir alldeles lycklig av att se er varje morgon, lika glada, lika trötta, lika på, nice, nice, very nice! Och hur glada blir inte vi, vi som numera (efter allt krångel med överföringen) sitter och loggar över materialet från P2 korten till hårddiskarna. För vad ser vi? Jo, fantastiska bilder och ett otroligt bra skådespeleri. Vi håller nog helt enkelt på att göra nåt riktigt bra! Och det, tack vare alla er inblandade i den här independent, i n d e p e n d e n t produktionen.

Nu har vi tre dagar utan Johans "flying camera", den här veckan. Jag och Micke delar fotot och cirkusen drar vidare. Igår i Kumla med Mauritz som letar efter Signhild i sommarnatten och idag med Amanda som simmat under vattnet, länge! Vilken kämpe hon har varit idag! Frusit och huttrat och kastat sig i vattnet flera gånger med assistans av våra eminenta dykare, Anna från Falun och vår egen Stefan som också är både dykare och fotograf under vattnet. Vi har bilder på det, fina bilder på Amanda som simmar, sälskruvar sig och flyter på rygg med himmelen ovanför, subjektiva bilder när hon stiger mot vattenytan och ser en molntusad himmel komma närmare genom det kristallklara vattnet. Bilder som ska in i scenen när hon och Mauritz cyklar till kalkbrottet (den lilla sjön i skogen).

Vi har några tuffa arbetsdagar framför oss, inklusive helgen och man undrar ju i sitt stilla sinne vad vi går på, förutom lust? och passion? För det måste väl vara något sånt som håller oss uppe och skapar den goda stämningen i teamet och att vi är rätt goa människor, eller hur? Vi kämpar mot regnet och sommaren som går mot sitt slut. Men vi kommer att hinna färdigt och få en välförtjänt paus innan vi går in i studion och gör färdigt den här filmen, oavsett om vi har de stora filmmogulerna med oss eller inte. Vi är kaxiga och vi tror att vi har läget under kontroll, eller vi vet. Sov gott alla goa människor. Bengt

Inga kommentarer: